top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverPleunie

BouwEvents NA de bouwvak 2021!

Voordat je het weet is het zo ver: worden de laatste dingen afgerond omdat de bouwvak gaat beginnen. Natuurlijk lijkt het nu nog ‘oh zo ver weg’, maar voor je het weet is straks de bouwvak alweer voorbij en heb jij helemaal niets geregeld voor na de bouwvak. Zeker als je van plan bent om een BouwEvent te organiseren dan is het belangrijk dat je vandaag nog begint.

Ik heb een aantal voorbeelden opgeschreven van BouwEvents die prima aansluiten bij de bouwvak (ervoor of erna). Dus let op:


Motivate-the-team-borrel

Iedereen komt weer terug van vakantie en het is weer keihard werken geblazen voor jouw personeel. Misschien ben je vergeten om vóór de bouwvak jouw personeel eens even goed te bedanken met bijvoorbeeld een leuke VRIJMIBO of een geschenk... Dan is het misschien goed als je het nu alsnog doet, met als doel: motiveren en waarderen.


Laat jouw personeel op deze manier weten dat je nog steeds heel erg blij met ze bent en dat je graag ziet dat ze het weer oppakken zoals ze het voor de bouwvak hebben achtergelaten. Ook leuk om dit in een teambuilding vorm te gieten!


Burendag

Zeker bij een nieuwbouwproject kan deze dag niet vergeten worden, want op 25 september is het weer Nationale Burendag! Een perfect moment voor jou om de kopers kennis te laten maken met hun buren. Is dit moment al geweest? Dan wordt het gewoon een gezellige buurtborrel met een informatief onderdeel dat wordt geleid door de aannemer of enkele leveranciers (zonnepanelen, brand- en/of inbraakpreventie, etc.).


Op deze manier zorg je ervoor dat het nieuwbouwproject niet alleen een simpele woning is, maar een heuse experience! Jij zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.


Dag van de klusjesmannen

Op 3 december is het de dag van de klusjesmannen. Een goed moment om jouw klusjesmannen eens goed in het zonnetje te zetten! Je kunt dit op veel manieren invullen natuurlijk en we kunnen eens iets anders verzinnen dan een ‘standaard’ biertje om 16.00 uur, bijvoorbeeld een leuke workshop of een gaaf geschenk.


Dit zijn de momenten om een feestje te geven

Wanneer jij een nieuwbouwproject aan het ontwikkelen bent en graag iets zou willen doen voor de kopers dan zijn er verschillende momenten waarop je dit zou kunnen doen. Denk aan de start verkoop, de eerste paal of nog andere momenten. Bekijk hier nog meer momenten waarop jij feestelijkheden kunt organiseren.


Genoeg momenten dus waarbij je een borrel of feest kunt geven. Indien je van plan bent om dit te doen na de bouwvak dan is het belangrijk dat je nu al begint met plannen. Wil je mijn hulp hierbij? Neem dan contact op! Ik help graag met meedenken, plannen en uitvoeren. Je kunt mij ook volgen op Linkedin of Instagram.


32 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page