top of page
WhatsApp Image 2022-09-21 at 7.17.50 PM.jpeg

BouwEvents

Over het algemeen zijn bouwEvents niet heel anders dan een ander bedrijfsEvent, alleen kent de bouw verschillende viermomenten en stappen in het proces van een nieuwbouwproject die extra aandacht verdienen... De informatiebijeenkomst om de buurt en potentiële kopers te informeren en interesseren, de startbouw, het hoogste punt (PANNENBIER voor de bouwlieden), de aanvang van de bouwvak, het feestelijke moment van de oplevering of een ontmoet-je-buren-borrel.


Zo'n BouwEvent duurt doorgaans 1 dag(deel), maar de organisatie, tijd en energie die aan zo'n dag voorafgaan en de nazorg kosten net zoveel. 

Ik neem alles uit handen. Wel zo relaxt!

WhatsApp Image 2022-09-21 at 7.17.50 PM
WhatsApp Image 2022-09-21 at 7.17.53 PM (1)
WhatsApp Image 2022-12-15 at 10.03.37 PM (5)
WhatsApp Image 2022-10-09 at 2.39.13 PM
koffiebarista
1 oktober 2021 - Heerhugowaard b
© Ton Hofstra Fotografie - THF_3449
© Ton Hofstra Fotografie - THF_3456
pleun

Gewoon Pleun hanteert doorgaans de volgende 3 stappen;

& pre Event, & het Event en & grand Event

& pre BouwEvent

PRE EVENT bestaat uit een brainstormsessie (max. 2 uur) waarin ik help om jouw wilde ideeën, hersenspinsels en doelstellingen te klankborden en in kaart te brengen. Na de brainstorm ontvang je een concept voor een BouwEvent dat exact aansluit bij jouw doel.

& het BouwEvent

HET EVENT bevat naast de brainstormsessie van het PRE EVENT 10 uur begeleiding bij de opstart van jouw BouwEvent. Ik help bij het ontwikkelen van het draaiboek, het maken van een begroting incl. offertes opvragen bij leveranciers en het versturen van de save the date of uitnodiging; zowel digitaal als per post, of welk ander out-of-the-box-idee er is bedacht! Met HET EVENT ben je startklaar om het BouwEvent zelf (of door Gewoon Pleun) uit te voeren.

& grand BouwEvent

Het GRAND EVENT bevat alles om jouw gave BouwEvent tot een succes te maken. Gewoon Pleun verzorgt alle stappen in het proces, van een brainstorm tot de coördinatie op het BouwEvent zelf en alles wat erbij hoort, zoals de communicatie & PR, inkoop van personeel & materiaal en de nazorg; facturatie aan leveranciers en de evaluatie.

Jij wordt op de hoogte gehouden van alle voorbereidingen, bemoeit je met de organisatie zoveel je wilt (of niet) en kunt netwerken en genieten op het BouwEvent zelf.

Dit is waar Gewoon Pleun voor staat!

bottom of page