top of page
b1e70196-5b85-49ce-a074-04616b0f66d1 (1).jpg

BouwEvents

Over het algemeen zijn bouwEvents niet heel anders dan een ander bedrijfsEvent, alleen kent de bouw verschillende viermomenten en stappen in het proces van een nieuwbouwproject die extra aandacht verdienen... De informatiebijeenkomst om de buurt en potentiële kopers te informeren en interesseren, de startbouw, het hoogste punt (PANNENBIER voor de bouwlieden), de aanvang van de bouwvak, het feestelijke moment van de oplevering of een ontmoet-je-buren-borrel.


Zo'n BouwEvent duurt doorgaans 1 dag(deel), maar de organisatie, tijd en energie die aan zo'n dag voorafgaan en de nazorg kosten net zoveel. 

Ik neem alles uit handen. Wel zo relaxt!

​De organisatie van een Event begint met een brainstormsessie waarin ik help om jouw wilde ideeën, hersenspinsels en doelstellingen te klankborden en in kaart te brengen. Na de brainstorm ontvang je een concept voor een Event dat exact aansluit bij jouw doel.

 

Het ontwikkelen van het draaiboek, het maken van een begroting inclusief offertes opvragen bij leveranciers en het versturen van de save the date of uitnodiging; zowel digitaal als per post, of welk ander out-of-the-box-idee, alles kan.

 

Op verzoek regelen we ook de communicatie & pr, de organisatie vooraf en zorgen op de dag van het Event, inkoop van personeel & materiaal en de nazorg; facturatie aan leveranciers en de evaluatie.

 

Jij wordt op de hoogte gehouden van alle voorbereidingen, bemoeit je met de organisatie zoveel je wilt (of niet) en kunt netwerken en genieten op het Event zelf.

 

Dit is waar Gewoon Pleun voor staat!

bottom of page