top of page
© Ton Hofstra Fotografie - THF_9244.jpg

Events

Als je weet hoe, dan organiseer je een Event geruisloos. Ik weet hoe. Ik help bedrijven met het organiseren van Events. Een Event duurt doorgaans 1 dag(deel), maar de organisatie, tijd en energie die aan zo'n dag voorafgaan en de nazorg kosten net zoveel. Ik neem alles (of zoveel jij wilt) uit handen. Wel zo relaxt!

Gewoon Pleun hanteert doorgaans de volgende 3 stappen;

& pre Event, & het Event en & grand Event

& pre Event

PRE EVENT bestaat uit een brainstormsessie (max. 2 uur) waarin ik help om jouw wilde ideeën, hersenspinsels en doelstellingen te klankborden en in kaart te brengen. Na de brainstorm ontvang je een concept voor een Event dat exact aansluit bij jouw doel.

& het Event

HET EVENT bevat naast de brainstormsessie van het PRE EVENT 10 uur begeleiding bij de opstart van jouw Event. Ik help bij het ontwikkelen van het draaiboek, het maken van een begroting incl. offertes opvragen bij leveranciers en het versturen van de save the date of uitnodiging; zowel digitaal als per post, of welk ander out-of-the-box-idee er is bedacht! Met HET EVENT ben je startklaar om het Event zelf (of door eigen medewerkers) uit te voeren.

& grand Event

GRAND EVENT bevat alles om jouw gave Event tot een succes te maken. Gewoon Pleun verzorgt PRE EVENT en HET EVENT en alles daarna, zoals de communicatie & PR, de organisatie en zorgen op de dag van het Event, inkoop van personeel & materiaal en de nazorg; facturatie aan leveranciers en de evaluatie.

Jij wordt op de hoogte gehouden van alle voorbereidingen, bemoeit je met de organisatie zoveel je wilt (of niet) en kunt netwerken en genieten op het Event zelf.

Dit is waar Gewoon Pleun voor staat!

bottom of page