top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverPleunie

Van aankondiging tot oplevering: een mijlpaal moet je vieren!

Als ervaren Eventmanager begrijp ik als geen ander dat bouwprojecten niet alleen draaien om steen en cement, maar ook om het creëren van betrokkenheid en enthousiasme bij alle belanghebbenden. Van de allereerste aankondiging tot het feestelijke moment van oplevering, elke fase in een bouwproject verdient zijn eigen speciale aandacht. In deze blog duiken we in de verschillende fasen van BouwEvents en ontdekken we waarom het zo belangrijk is om elke mijlpaal te vieren.


mijlpaal vieren

Informatiebijeenkomst of Start Verkoopborrel: het begin van de reis

De aankondiging van een nieuwbouwproject is als het starten van een reis. Het eerste Event, zoals een informatiebijeenkomst of start verkoopborrel, geeft potentiële kopers en omwonenden de kans om de plannen te ontdekken en vragen te stellen. Dit is de eerste kennismaking, en het creëert de basis voor verdere betrokkenheid.


Start Bouwborrel: de eerste steen

Zodra de bouw daadwerkelijk begint, is het tijd om de "eerste steen" te vieren. De start bouwborrel is een gelegenheid om samen met toekomstige bewoners en andere betrokken partijen de concrete vooruitgang te markeren. Een echte mijlpaal om te vieren, die ook meteen het gevoel van verbondenheid versterkt.


Ontmoet-je-Buren-Borrel: buren voor het eerst samen

Een cruciale fase in de Eventreeks is de ontmoet-je-buren-borrel. Hier komen de toekomstige bewoners samen, leren ze elkaar kennen en bouwen ze alvast aan een community. Dit Event bevordert niet alleen tot sociale interactie, maar het creëert ook een gevoel van samenhorigheid dat de woonervaring positief beïnvloedt.


Hoogste Punt (Pannenbier): de top bereikt!

Bij het bereiken van het hoogste punt van de bouw is het tijd voor het traditionele pannenbier. Een moment om stil te staan bij de voortgang, het harde werk van alle betrokkenen te erkennen en samen te proosten op de mijlpaal die is bereikt. 


Moment van Oplevering: de sleutel tot succes

De kroon op het werk: het moment van oplevering. Dit verdient een groots Event om de nieuwe bewoners te verwelkomen in hun nieuwe woningen. Het overhandigen van de sleutels symboliseert niet alleen het voltooien van de bouw, maar markeert ook het begin van een nieuw hoofdstuk voor de bewoners.


Conclusie

Het plannen van een goed doordachte Eventreeks, van aankondiging tot oplevering, is van onschatbare waarde voor het bouwproject. Elke fase biedt unieke kansen om betrokkenheid te vergroten, gemeenschapszin te versterken en positieve herinneringen te creëren. Een mijlpaal moet inderdaad worden gevierd, en in de bouwwereld is het vieren van succes net zo cruciaal als het bouwen zelf. Proost op elke stap in de reis van het bouwproject! Ik help je daar graag mee, neem vrijblijvend contact op.


Meer over Gewoon Pleun

Pleunie Groen is dé Eventmanager die vastgoed- en bouwbedrijven helpt om potentiële kopers te interesseren, omwonenden te informeren en kopers te feliciteren, door het organiseren van Events op maat. Pleunie Groen helpt je graag bij het organiseren van jouw duurzame BouwEvent.

10 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page