top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverPleunie

Waarom jij jouw BouwEvent zou moeten uitbesteden…

Over het algemeen is een bouwEvent niet heel anders dan andere bedrijfsEvents. In de bouw heb je een aantal specifieke viermomenten die extra aandacht verdienen. Denk hierbij aan een informatiebijeenkomst om de buurt en potentiële kopers te informeren en interesseren, de startbouw, het hoogste punt (PANNENBIER voor de bouwlieden), de aanvang van de bouwvak, het feestelijke moment van de oplevering of een ontmoet-je-buren-borrel. En natuurlijk kun je er voor kiezen om jouw bouwEvent zelf te organiseren, maar je kunt er ook voor kiezen om dit uit te besteden.Lees hier drie redenen waarom het een goed idee is om jouw bouwEvent te laten organiseren door een professional:


Netwerk

De eerste stap voor het organiseren is het maken van een plan. Wanneer het plan duidelijk op papier staat, is het tijd om de juiste partners te kiezen. Denk hierbij aan partners voor catering, entertainment, maar ook aan andere leveranciers. Er is veel aanbod, maar hoe kies je de beste? Een Eventmanager heeft vaak een bestaand netwerk van partners en leveranciers. Uit dit netwerk kunnen de perfecte kandidaten worden geselecteerd voor een goede prijs-kwaliteitverhouding.


Tijd

Een andere, belangrijke reden, heeft te maken met de factor tijd. Waarschijnlijk ben je zelf - en jouw werknemers - al druk genoeg en heb je geen tijd om ook nog eens een Event tussendoor te organiseren. Het organiseren van een bouwEvent heb je namelijk niet zomaar 1, 2, 3, gedaan… Het vergt veel plannen en contact onderhouden met leveranciers. Bovendien gaat een Eventmanager door kennis en ervaring ook efficiënt te werk.


Kennis & Ervaring

En last, but not least… Een Eventmanager heeft veel ervaring en knowhow. Bij het organiseren van een Event komt veel kijken en het is belangrijk dat alle losse elementen van het Event naadloos op elkaar aansluiten. Een Eventmanager heeft de nodige ervaring om de dag soepel te laten verlopen en weet tegen welke problemen je aan kan lopen bij het organiseren van het Event. Niet alleen dat, maar daarnaast kan een Eventmanager ook leuke tips geven voor jouw Event, waar jij nog niet aan gedacht had.


Heb jij niet de ervaring, het netwerk of de tijd om je eigen bouwEvent te organiseren? Besteed het dan uit aan een Eventmanager. Een Eventmanager zorgt dat jouw Event soepel en volgens wens verloopt, zonder dat jij met de zorgen zit. Ben jij op zoek naar een Eventmanager die jouw bouwEvent kan organiseren? Bekijk mijn website en ik hoor graag of ik iets voor je mag betekenen.


Meer over Gewoon Pleun

Pleunie Groen is dé Eventmanager die vastgoed- en bouwbedrijven helpt, om potentiële kopers te interesseren, omwonenden te informeren en kopers te feliciteren, door het organiseren van Events op maat. Pleunie Groen helpt je graag bij het organiseren van jouw BouwEvent.


29 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page