top of page
Zoeken
 • Foto van schrijverPleunie

Verhoog de interactie op jouw BouwEvent met naambadges

Stel je voor: je bent op een BouwEvent, ontmoet je toekomstige buren, en voert interessante gesprekken. Al snel ben je hun namen vergeten. Dit scenario is maar al te bekend, en precies hier komen naambadges om de hoek kijken. Ze zijn niet alleen handig voor het herkennen van namen, maar bevorderen ook netwerken en vergemakkelijken de interactie op jouw BouwEvent. Maar ook op andere Events zijn naambadges superhandig.

Naambadges zijn essentieel voor het soepel verlopen van evenementen. Ze maken het voor bezoekers makkelijker om elkaar te herkennen en om in contact te komen. Hier zijn enkele opties en tips om de perfecte naambadge voor jouw Event te ontwerpen:


Opties voor naambadges

Momice Badge Printing: 

Momice biedt een handige oplossing voor het printen van naambadges ter plekke. Dit is vooral interessant voor evenementen met meer dan 50 personen.

Voordelen van Momice:

 • Geen ingewikkelde apparatuur nodig.

 • Check-in van gasten op de dag van het Event.

 • Inclusief on-site badge printing, zodat je alleen print wat je nodig hebt (heel duurzaam dus!).

 • Geen verspilling, en altijd de juiste naam.

 • Namen verkeerd gespeld? Geen probleem, pas ze ter plekke aan en print een nieuwe badge.

 • Badges en lanyards in je eigen stijl, met de mogelijkheid om printers en tablets te huren.


Insteekhoesjes aan een Keycord: 

Een andere populaire optie zijn insteekhoesjes aan een keycord. Dit is een budgetvriendelijke keuze die ook duurzaam kan zijn.

Voordelen van insteekhoesjes:

 • Budgetvriendelijk.

 • Duurzaam: je kunt de insteekhoesjes laten inleveren na het Event, terwijl bezoekers het kaartje als aandenken kunnen houden.

 • Geef een leuke giveaway bij het inleveren van de insteekhoesjes.


Overige Opties: 

Er zijn ook andere mogelijkheden zoals plastic naambadges aan een keycord of met een pin, en textielstickers.

Nadelen van deze opties:

 • Grotere kans op typefouten omdat ze vooraf zijn gedrukt.

 • Niet duurzaam, omdat ze vaak eenmalig gebruikt worden.

 • Textielstickers zijn duur en laten vaak los.

 • Een pin van een naambadge vindt niet iedereen fijn, vooral vanwege de kans op beschadiging van kleding.


Het ontwerpen van jouw naambadge

Wil jij naambadges ontwerpen voor jouw toekomstige Event? 

 1. Houd het Simpel: Beperk de informatie tot de naam van de bezoeker en het projectlogo. Vermijd onnodige details zoals hobby’s of talen.

 2. Zorg voor Leesbaarheid: Gebruik een duidelijk lettertype en vermijd kleurencombinaties die een negatieve invloed hebben op de leesbaarheid. Print een proefversie en vraag om feedback.

 3. Vermijd schrijffouten: Automatiseer het registratieproces zodat namen correct op de badges verschijnen. Print ook enkele blanco badges voor snelle correcties tijdens de check-in.

 4. Pas aan voor verschillende groepen: Ontwerp verschillende badges voor vip’s, sprekers, personeel en reguliere bezoekers. Dit helpt bij de identificatie en verbetert de organisatie.


Naambadges op jouw Event

Het ontwerpen en beheren van naambadges kan een uitdaging zijn, maar het is cruciaal voor een geslaagd Event. Ik help je graag om ervoor te zorgen dat jouw naambadges perfect zijn. Van het ontwerp tot de uitvoering, ik zorg ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Neem contact met me op voor meer informatie en om te beginnen met de planning van jouw Event!


Meer over Gewoon Pleun

Pleunie Groen is dé Eventmanager die vastgoed- en bouwbedrijven helpt om potentiële kopers te interesseren, omwonenden te informeren en kopers te feliciteren, door het organiseren van Events op maat. Pleunie Groen helpt je graag bij het organiseren van jouw BouwEvent.2 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page