top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverPleunie

Rendement halen uit jouw bedrijfsjubileum in de bouw!

Bestaat jouw bedrijf 10, 12,5, 50 of misschien wel 100 jaar? Dan mag je dit natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan... Dit is een moment om terug te blikken, te bedanken en ook te kijken naar wat jij als ondernemer allemaal hebt bereikt! Maar een bedrijfsjubileum kan ook veel meer zijn dan alleen terugblikken en bedanken het is namelijk een heel goed moment om het verhaal van de organisatie te vertellen, dus nodig ook (potentiële) kopers en/of relaties uit.

Waarom een bedrijfsjubileum?

Er staat een bijzondere mijlpaal voor de deur want jouw bedrijf bestaat al zoveel jaar en dat moet gevierd! Een jubileum kan veel meer opleveren dan alleen een hele leuke herinnering. Het is namelijk een uitgelezen moment om de ambities van jouw bedrijf een flinke boost te geven. Zo wordt een bedrijfsjubileum niet alleen een feestje voor jouw team, maar een feest die ook impact zal hebben op jouw zakelijke doelstellingen… En dat klinkt interessant, vind je niet?


De voordelen van een bedrijfsjubileum georganiseerd door Gewoon Pleun

Het jubileumjaar is een dankbaar moment: tijd om stil te staan bij het verleden en een moment om te bewijzen dat de organisatie klaar is voor de toekomst. Een mooi jubileum is de kers op de taart. Het organiseren van dit evenement zal veel tijd in beslag nemen. De doelstelling maken voor dit jubileum is van groot belang. Die bepaalt voor een groot deel de boodschap en daar help ik jou graag bij.


Om de doelstellingen duidelijk voor ogen te hebben stel ik in het begin altijd de vraag: Waarom? Hoe? Wat? Wie? Waar? Op die manier kunnen wij samen de kaders van het Event gaan bepalen. Persoonlijk vind ik het belangrijk dat we de boodschap samen duidelijk hebben zodat we dit ook kunnen gaan uitstralen naar jouw gasten.


De mogelijkheden

Een jubileum biedt tal van mogelijkheden. Je kunt heel simpel denken en een borrel organiseren (gewoon op de bouwplaats). Hierbij nodig je alleen het team uit, zorg je voor een hapje en een drankje, misschien nog een speech aan het einde van de avond en klaar is Kees (of Hans). Ondanks dat ik zeker denk dat dit heel waardevol kan zijn voor het teamgevoel etc. denk ik dat we nog een stapje verder kunnen….


Er is reden voor een feestje en dat moet je met beide handen aangrijpen. Je kunt namelijk ook voordeel halen uit jouw jubileum. Nodig IEDEREEN uit die (potentiële of oude) klant/koper/distributeur/kennis, etc. is. Iedereen die jij jouw visie graag wilt vertellen. Dit samen met een geweldig goed georganiseerd Event…


Meer over Gewoon Pleun

Ik ben dé Eventmanager die vastgoed- en bouwbedrijven helpt, om potentiële kopers te interesseren, omwonenden te informeren en kopers te feliciteren, door het organiseren van Events op maat.


Wil je mij volgen? Dit kan via Linkedin, Instagram en/of Facebook.

36 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page