top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverPleunie

Netwerken met een twist: breng de bezoekers van jouw Event samen

Op een Event kan het soms een uitdaging zijn om zomaar op iemand af te stappen. Uit onderzoek blijkt dat ongeveer 85% van de mensen zich hierbij ongemakkelijk voelt. Maar op jouw Event wil je de bezoekers natuurlijk met elkaar verbinden… Geen zorgen, er zijn toffe manier om het ijs te breken. Of je nu kiest voor de positieve energie van SuperConnectors of memory kaarten en/of spraakmakende viltjes, er zijn trucjes genoeg om de bezoekers van jouw Event in contact te brengen met elkaar. 


SuperConnectors

SuperConnectors zijn als de levendige sfeermakers op jouw event altijd in beweging en klaar om bezoekers op een energieke en laagdrempelige manier met elkaar in contact te brengen. Vanaf het moment van registratie tot aan de laatste borrel. 


SuperConnectors gaan niet zomaar ergens staan; ze bewegen actief door de ruimte. Ze zorgen ervoor dat niemand aan de zijlijn blijft staan en dat iedereen de kans krijgt om nieuwe gezichten te ontmoeten. Deze enthousiastelingen weten precies hoe zij mensen met elkaar in contact brengen en zijn de perfecte ijsbrekers op jouw Event.Gespreksstarters

Een andere mogelijkheid om de bezoekers van een Event bij elkaar te brengen zijn de netwerk memorykaarten en de bierviltjes met gespreksstarters. 


Memory networking: 

Bij binnenkomst ontvangt elke bezoeker een speciale kaart, net als drie anderen. Hun missie? Vind je ‘kaartmaatjes’ tijdens het Event en maak samen een set compleet. Zijn jullie compleet, dan krijgen jullie een beloning. Denk bijvoorbeeld aan een borrelplank die af te halen is bij de bar.Spraakmakende viltjes:

Een andere, wat simpele optie is om gebruik te maken van bierviltjes met vragen die het gesprek op gang kunnen brengen. Afhankelijk van het Event staan hier vragen op die je aan een ander kunt stellen. De perfecte manier om een gesprek te starten. De bierviltjes kun je gewoon op alle tafels neerleggen.Conclusie

Het organiseren van een Event biedt kansen om bezoekers op een unieke manier met elkaar in gesprek te laten gaan. Soms kunnen de bezoekers wel een steuntje in de rug gebruiken. Of je nu kiest voor SuperConnectors of de gespreksstarters, je bent verzekerd van een goede sfeer. Wil je meer advies? Neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. 


Meer over Gewoon Pleun

Pleunie Groen is dé Eventmanager die vastgoed- en bouwbedrijven helpt om potentiële kopers te interesseren, omwonenden te informeren en kopers te feliciteren, door het organiseren van Events op maat. Pleunie Groen helpt je graag bij het organiseren van jouw duurzame BouwEvent.


17 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page