top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverPleunie

Unieke cateringsconcepten voor jouw BouwEvent

Bijgewerkt op: 1 mrt.

Bij de organisatie van een BouwEvent speelt de catering een belangrijke rol. En met de juiste catering kun je ervoor zorgen dat de bezoekers jouw Event niet snel zullen vergeten. En waarom zou je genoegen nemen met standaard, wanneer je kunt uitblinken met unieke cateringsconcepten? Hier zijn enkele smakelijke ideeën die misschien ook wel leuk zijn voor jouw volgende (Bouw)Event:


1. Koffie met een Bouwprint

Met koffie op je Event kun je eigenlijk nooit fout gaan, maar dat betekent niet dat je het geen leuke twist kunt geven. Met het projectlogo subtiel op de koffie geprint, wordt het een waar bouwkunstwerk.
2. Creatieve Cocktails

Verras je gasten met cocktails, maar voeg een bouwthema toe. Een schepje in je drankje in plaats van een parapluutje, en voor de chauffeurs hebben we natuurlijk een verrukkelijke mocktail.3. Hapjes aan de verfroller

Geef een nieuwe draai aan het serveren van hapjes door ze aan een verfroller te presenteren. Een onverwachte twist die perfect past bij het bouwproject. Serveer het vervolgens op een schaal of in een verfrollerbak.4. Spadehapjes

Serveer lekkernijen op een spade voor een echt bouwgevoel. De hapjes zijn niet alleen lekker, maar voegen ook een dosis originaliteit toe aan je cateringpresentatie. 5. Macarons met projectlogo

Geef macarons een bouwkundige touch door ze te voorzien van het projectlogo. Een subtiele en smakelijke manier om je branding door te voeren.Ik sta klaar om je te helpen met catering op jouw Bouwevent, en de mogelijkheden zijn eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan:

- Vorkjesdiner: Een elegant diner met kleine gerechtjes, perfect voor staand genieten.

- Hapjes met thema: Breng een culinaire twist met hapjes die passen bij een specifiek thema, zoals een landenthema of zoete lekkernijen.

- Nederlandse borrelhap: Een oer-Hollandse borrelplank met kaas, worst en ander lekkers.

- Zoete catering met koffie en thee: Voor de ochtenduren, met heerlijke koffie, thee en zoetwaren, inclusief macarons met je projectlogo.

- Koek-en-zopie: Perfect voor winterse Events met warme glühwein, chocolademelk en marshmallows rond de vuurkorf.

- Cocktailshakers: Voeg een vleugje glamour toe met een cocktailshaker voor heerlijke cocktails en mocktails voor de chauffeurs.


Waarom genoegen nemen met gewoon, als je samen met mij de catering naar een hoger niveau kunt tillen? Laat je gasten genieten van een bouwkundig feest voor de smaakpapillen! Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Cheers!


Meer over Gewoon Pleun

Pleunie Groen is dé Eventmanager die vastgoed- en bouwbedrijven helpt om potentiële kopers te interesseren, omwonenden te informeren en kopers te feliciteren, door het organiseren van Events op maat. Pleunie Groen helpt je graag bij het organiseren van jouw duurzame BouwEvent.34 weergaven0 opmerkingen

Σχόλια


bottom of page