top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverPleunie

Laat kopers een exclusief kijkje nemen op de bouwplaats!

Als jouw toegewijde Eventmanager voor vastgoedprojecten ben ik me volledig bewust van de voortdurende betrokkenheid die essentieel is, zelfs nadat de huizen zijn verkocht. Nog niet overtuigd? Ontdek waarom het organiseren van Events op de bouwplaats een slimme zet is voor het versterken van de relatie met huiseigenaren.

  1. Transparantie en vertrouwen

Het openstellen van de bouwplaats voor kopers tijdens een Event creëert een sfeer van transparantie en vertrouwen. Ze krijgen de kans om de voortgang van hun investering met eigen ogen te zien, wat het vertrouwen in het project en in jou als projectmanager versterkt.


  1. Persoonlijke verbinding

Een bouwplaatsbezoek gaat verder dan een zakelijke transactie. Het biedt een unieke gelegenheid voor kopers om een emotionele band te ontwikkelen met hun toekomstige thuis. Het geeft een gezicht aan het project en maakt de ervaring persoonlijker. Bovendien biedt het de perfecte gelegenheid voor de kopers om hun toekomstige buren te ontmoeten.


  1. Betrokkenheid en tevredenheid

Kopers voelen zich meer betrokken bij het project als ze de voortgang van dichtbij kunnen volgen. Dit verhoogt niet alleen hun tevredenheid, maar het kan ook leiden tot een positieve houding ten opzichte van eventuele aanpassingen of veranderingen in het bouwproces.


  1. Mond-tot-mondreclame

Tevreden kopers worden al snel ambassadeurs van jouw project. Een positieve ervaring tijdens een BouwEvent kan leiden tot waardevolle mond-tot-mondreclame, wat op zijn beurt nieuwe potentiële kopers kan aantrekken.


  1. Gevoel van exclusiviteit

Het aanbieden van een exclusief kijkje op de bouwplaats creëert een gevoel van exclusiviteit. Het voegt waarde toe aan het totale aankoopproces en maakt de investering voor kopers nog waardevoller.


Als ervaren Eventmanager sta ik paraat om jou te ondersteunen bij het organiseren van diverse BouwEvents. Of het nu gaat om een gezellige startbouwborrel, een informele ontmoet-je-buren borrel, of een feestelijke opleverborrel – betrek de kopers bij het bouwproces en maak van hun ervaring een onvergetelijke belevenis. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op.


Meer over Gewoon Pleun

Pleunie Groen is dé Eventmanager die vastgoed- en bouwbedrijven helpt om potentiële kopers te interesseren, omwonenden te informeren en kopers te feliciteren, door het organiseren van Events op maat. Pleunie Groen helpt je graag bij het organiseren van jouw duurzame BouwEvent.


2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page