top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverPleunie

Hoe vind je het juiste relatiegeschenk voor jouw BouwEvent!

Als aandenken aan jouw BouwEvent kun je de kopers een leuk geschenk mee naar huis geven. Met een relatiegeschenk laat je de kopers weten dat je aan ze denkt of dat je blij met ze bent. Bovendien is een relatiegeschenk ook nog eens goede marketing voor jouw bedrijf of project. Meestal zijn relatiegeschenken gepersonaliseerd met naam of logo. Kortom, een relatiegeschenk is dé perfecte manier om kopers tevreden te houden en om zichtbaar te zijn voor potentiële kopers in de toekomst!

Het is daarbij wel belangrijk dat je goed nadenkt over wat je wilt geven aan de kopers. Wil je een relatiegeschenk bestellen, let dan op de volgende punten:


1. Doelgroep

Houd bij het kiezen van jouw relatiegeschenk rekening met jouw doelgroep. Bestaat jouw doelgroep vooral uit gezinnen, jonge stellen of juist ouderen? Houd hier rekening mee bij het kiezen van een relatiegeschenk.2. Duurzaamheid

Duurzaamheid wordt een steeds belangrijker aspect in de maatschappij. Kies daarom voor een geschenk dat lang mee gaat. Bovendien blijft een product dat langer meegaat natuurlijk ook langer in gedachten bij de ontvanger.


3. Nuttigheid

Kies een geschenk dat niet snel vergeten wordt. Geschenken die dagelijks gebruikt kunnen worden en handig zijn voor de gebruiker zijn super geschikt.


4. Begroting

Een relatiegeschenk hoeft niet duur te zijn. Er zijn geschenken in elke prijscategorie te bedenken. Begroot daarom eerst hoeveel je uit zou willen geven aan jouw relatiegeschenken en kijk vervolgens welke geschenken binnen jouw budget vallen.


5. Sector

Kies een geschenk dat past bij jouw sector. Voor de BouwSector is dit vrij breed, omdat je de kopers een geschenk kan geven wat zij kunnen gebruiken in hun nieuwe huis. En dit kan van alles zijn!


6. Concurrenten

Kijk ook eens wat concurrenten doen. Wil je de aandacht van jouw kopers trekken zorg dan dat je een origineel cadeau geeft waarmee je de kopers kunt verrassen.


7. Imago

Kies voor een geschenk die bij jouw bedrijf past. Staat duurzaamheid voorop, zorg er dan zeker voor dat je ook een duurzaam relatiegeschenk geeft.

Het juiste geschenk

Rekening houdend met bovenstaande tips kun je jouw perfecte relatiegeschenk uitkiezen. Een aantal leuke ideeën voor jouw BouwEvent:

  • Bedrukte fles wijn

  • Nep huissleutel met opleverdatum

  • Herbruikbare waterflessen met projectlogo

  • Cadeaubon uit te geven bij lokale horeca

  • Kerstbal in de vorm van een hamer (bewaren tot einde jaar)

  • Notitieboekjes met logo

Meer over Gewoon Pleun

Pleunie Groen is dé Eventmanager die vastgoed- en bouwbedrijven helpt, om potentiële kopers te interesseren, omwonenden te informeren en kopers te feliciteren, door het organiseren van Events op maat. Pleunie Groen helpt je graag bij het organiseren van jouw BouwEvent.

50 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page