top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverPleunie

Het belang van een duidelijke planning bij het organiseren van BouwEvents

Nu de bouw van nieuwbouwprojecten weer wordt hervat, met het einde van de bouwvak, ontstaan er boeiende kansen om kopers een uniek inkijkje te bieden in de voortgang van de projecten. Het is de perfecte tijd om na te denken over BouwEvents die georganiseerd kunnen worden voor de kopers. Het organiseren van BouwEvents is een complexe taak, waarbij een goede planning van groot belang is. Met een aantal tips, zorg je dat de planning van jouw BouwEvent helemaal op orde is!


1. Vooruitkijken en Plannen

Het organiseren van een BouwEvent begint lang voordat de daadwerkelijke datum nadert. Een grondige voorbereiding is belangrijk om elk aspect van het evenement soepel te laten verlopen. Van het kiezen van de juiste datum en locatie tot het regelen van catering en sprekers, een goede planning legt het fundament voor een succesvol evenement.2. Opstellen van Duidelijke Doelen

Voordat je in de details duikt is het belangrijk om duidelijke doelen voor het Event te stellen. Wil je kopers informeren over de voortgang van het project? Wil je een gevoel van gemeenschap tussen kopers en buren creëren? Door concrete doelen te stellen kun je de focus houden tijdens de planning en uitvoering van het Event.


3. Coördinatie met bouwteams

Een goed gepland BouwEvent vereist nauwe samenwerking met het bouwteam. Het is van belang om te weten wanneer belangrijke bouwfases plaatsvinden om het Event hierop af te stemmen. Dit voorkomt onnodige verstoringen en zorgt ervoor dat kopers veilig kunnen genieten van het evenement.


4. Duidelijke communicatie

Zorg ervoor dat de kopers ruim van tevoren op de hoogte worden gebracht van alle belangrijke informatie zoals locatie, parkeermogelijkheden en eventuele veiligheidsmaatregelen. Heldere communicatie minimaliseert verwarring en maximaliseert de betrokkenheid.


5. Evaluatie en verbetering

Na afloop van het evenement is het tijd om te evalueren. Verzamel feedback van de bezoekers en analyseer hoe goed de gestelde doelen zijn bereikt. Gebruik deze informatie om toekomstige BouwEvents te verbeteren en nog waardevoller te maken voor alle betrokken partijen.


Tip: gebruik de online registratietool van Momice. Niet alleen kun je hiermee uitnodigingen verzenden en bezoekers gemakkelijk registreren, ook kun je gemakkelijk een Event website maken en feedback verzamelen van de bezoekers.


Meer over Gewoon Pleun

Pleunie Groen is dé Eventmanager die vastgoed- en bouwbedrijven helpt om potentiële kopers te interesseren, omwonenden te informeren en kopers te feliciteren, door het organiseren van Events op maat. Pleunie Groen helpt je graag bij het organiseren van jouw duurzame BouwEvent.

12 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page