top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverPleunie

Entertainment voor jouw BouwEvent

Organiseer je een BouwEvent voor een nieuwbouwproject, vergeet dan zeker niet om entertainment te regelen voor het Event. Van kids-entertainment, tot passende muziek en SuperConnectors. Zorg dat de kopers jouw Event zullen onthouden! Gelukkig hebben wij een aantal tips voor jou, zodat jouw entertainment helemaal op orde is.Entertainment

  • Entertainment voor kinderen

Geef de kopers de kans om echt met elkaar te spreken en elkaar te kunnen ontmoeten zonder dat zij hun kinderen hoeven te vermaken. Kies bijvoorbeeld voor een ballonnenclown of een goochelaar met een leuke show. Ook voor volwassenen is dat erg leuk.

  • Muziek

Muziek geeft toch wel sfeer aan een Event. Boek daarom een dj die tijdens het Event de muziek regelt. Afhankelijk van het type Event kun je aangeven wat voor muziekstijl je wilt horen.

  • Cocktailshakers

Lekkere drankjes gecombineerd met de nodige entertainment… Dat klinkt toch als muziek in je oren. Huur een professionele cocktailshaker in die een glimlach op de gezichten van de kopers tovert en lekkere cocktails (of mocktails) serveert.

  • Flyboard show

Is de bouwplaats aan het water dan kun je ook kiezen voor een flyboard show. Dit is een spectaculaire show in het water, waarbij de flyboarder met hoge snelheid tot wel 15 meter de lucht in schiet.  • Connectors

Het is niet altijd even gemakkelijk om connecties te leggen met andere kopers. Kies voor Complimentenmeisjes of SuperConnectors om de kopers samen te brengen. Zij zorgen voor de perfecte ijsbreker. Complimentenmeisjes schenken met charme, authenticiteit en positiviteit persoonlijke aandacht aan de bezoekers van het Event. Ze kunnen de kopers verblijden en verbinden. SuperConnectors zijn vrolijke jongens en meiden die mensen aan elkaar voorstellen op een hele laagdrempelige en leuke manier.

Geef jouw Event uit handen!

Wil je dat ik je help bij het organiseren van jouw BouwEvent, neem dan contact op! Ik neem alles voor je uit handen waaronder ook het entertainment. Zo hoef je zelf niets te regelen en weet je zeker dat het op de dag zelf ook op rolletjes loopt. Heb je naast entertainment ook gedacht aan tenten, catering en andere materialen voor jouw Event? Van tevoren zullen wij al jouw wensen bespreken en daarna kun je alles uit handen geven.


Meer over Gewoon Pleun

Pleunie Groen is dé Eventmanager die vastgoed- en bouwbedrijven helpt, om potentiële kopers te interesseren, omwonenden te informeren en kopers te feliciteren, door het organiseren van Events op maat. Pleunie Groen helpt je graag bij het organiseren van jouw BouwEvent.


12 weergaven0 opmerkingen
bottom of page