top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverPleunie

Denk aan je doelgroep: Kinderen bij een BouwEvent

Bij het plannen van een BouwEvent is het belangrijk om je doelgroep goed te begrijpen. Komen er veel gezinnen die hun kinderen meenemen? Of bestaat het publiek voornamelijk uit jonge stellen? Als je doelgroep gezinnen omvat, is het cruciaal om ook aan de jongste bezoekers te denken. Door aan de kinderen te denken op jouw BouwEvent zorg je ervoor dat ouders zich geen zorgen hoeven te maken en dat het hele gezin kan genieten van het Event. Bovendien kan het ervoor zorgen dat de ouders zich meer op hun gemak voelen en langer blijven om contact te leggen met hun toekomstige buren.Veiligheid

Een veilige omgeving op de bouwplaats is essentieel. Zorg ervoor dat gevaarlijke gebieden goed zijn afgezet en dat er voldoende toezicht is. Dit voorkomt ongelukken en geeft ouders gemoedsrust, wetende dat hun kinderen veilig kunnen rondlopen en spelen.


Kindvriendelijke catering

Daarnaast is het belangrijk om kindvriendelijke opties te bieden wat betreft catering. Denk aan chips, frisdrank, fruit en andere snacks die kinderen aanspreken. Dit maakt het Event niet alleen leuker, maar ook toegankelijker voor gezinnen.


Entertainment voor Kinderen

Organiseer entertainment voor kinderen, zoals goochelaars, ballonnenclowns, en andere leuke activiteiten. Dit zorgt ervoor dat het niet alleen een onvergetelijke dag wordt voor de ouders, maar ook voor de kinderen. Denk ook aan creatieve oplossingen zoals een kleine speelzone waar kinderen kunnen ontspannen of met andere kinderen kunnen spelen.


Voor het hele gezin

Het kan ook leuk zijn om activiteiten te organiseren die het hele gezin betrekken bij het bouwproces. Geef rondleidingen op de bouwplaats waarbij kinderen op een speelse manier meer leren over de bouw.


Communicatie

Vergeet niet om in je communicatie duidelijk te vermelden dat kinderen welkom zijn en dat er speciale activiteiten voor hen georganiseerd zijn. Dit zorgt ervoor dat gezinnen weten dat ze hun kinderen mee kunnen nemen en dat er voor iedereen iets te doen is.


Eventplanning op maat

Als Eventplanner kan ik je helpen bij het aanpassen van het Event aan de doelgroep. Of je nu gezinnen met kinderen verwacht of jonge stellen, ik zorg ervoor dat jouw BouwEvent een succes wordt voor alle bezoekers. Laten we samen brainstormen over de perfecte invulling van jouw BouwEvent en zorgen dat zowel ouders als kinderen een geweldige dag beleven. Neem contact met me op en ik help je graag verder!


Meer over Gewoon Pleun

Pleunie Groen is dé Eventmanager die vastgoed- en bouwbedrijven helpt om potentiële kopers te interesseren, omwonenden te informeren en kopers te feliciteren, door het organiseren van Events op maat. Pleunie Groen helpt je graag bij het organiseren van jouw BouwEvent.


1 weergave0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page