top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverPleunie

De voordelen van een Event manager

Reden om iets te vieren? Organiseer een Event! Organiseer je die zelf of kies je er voor om de organisatie uit handen te geven? Veel mensen vergissen zich in wat er allemaal gedaan moet worden om een geslaagd Event neer te zetten. Denk aan de planning, coördinatie en uitvoering, het organiseren van een succesvol Event kan overweldigend zijn. Kies daarom voor een ervaren Eventplanner! Het inhuren van een Eventmanager brengt vele voordelen met zich mee:Ervaring en expertise

Eventmanagers hebben vaak jarenlange ervaring in het plannen en organiseren van diverse Events. Hierdoor beschikken ze over de nodige kennis op het gebied van budgettering, marketing, leveranciersbeheer en nog veel meer. Een Eventmanager heeft ook ervaring met flexibel zijn en schakelen wanneer er iets gebeurt dat niet gepland is.

Tijdbesparing

Het plannen en organiseren van een Event vergt veel tijd en inspanning. Een Eventmanager kan de volledige verantwoordelijkheid van een Event op zich nemen, waardoor jij je kunt richten op andere belangrijke taken, zoals genieten en netwerken met jouw gasten. Dit bespaart je waardevolle tijd, waarin jij je kunt focussen op jouw core business.


Kostenbesparing

Het inhuren van een Eventmanager kan kosten besparen. Niet alleen omdat een Eventmanager precies weet wat er geregeld moet worden, dus veel sneller zal zijn dan als je dit zelf zou doen. Daarnaast heeft een Eventmanager een uitgebreide kennis van de markt en kunnen ze onderhandelen met leveranciers (en kennen ze goede leveranciers). Samen met de Eventmanager kun je een realistisch budget maken.


Professioneel netwerk

Een Eventmanager heeft vaak een uitgebreid netwerk van leveranciers, dienstverleners en andere professionals in de evenementenbranche . Denk aan cateraars, entertainers, locaties, leveranciers en ga zo maar door! Uit hun netwerk worden de beste partners geselecteerd die aansluiten bij jouw doelstellingen.


Stressvermindering

De organisatie van een Event kan veel stress met zich meebrengen. Van strakke deadlines tot hoge verwachtingen. Een Eventmanager kan de druk van je schouders halen en ervoor zorgen dat alles soepel verloopt. Dit stelt jou in staat om zorgeloos te genieten van het evenement, wetende dat alles goed wordt geregeld..

Genoeg redenen om een professionele Eventmanager in te schakelen! Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Gewoon Pleun, neem contact op.

Meer over Gewoon Pleun

Pleunie Groen is dé Eventmanager die vastgoed- en bouwbedrijven helpt om potentiële kopers te interesseren, omwonenden te informeren en kopers te feliciteren, door het organiseren van Events op maat. Pleunie Groen helpt je graag bij het organiseren van jouw duurzame BouwEvent.

11 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page