top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverPleunie

Catering voor jouw BouwEvent

Bij het organiseren van jouw BouwEvent kun je zeker niet de catering vergeten! Het eten en drinken kunnen jouw Event maken of breken. Denk daarom goed na wat je het beste kunt kiezen voor jouw soort gasten. Komen er vooral gezinnen met kinderen, of komen er alleen maar volwassenen (jong of oud)? Een professionele cateraar inhuren is altijd een goed idee, zo hoef je je geen zorgen te maken over hoeveelheden, smaak en dieetwensen bijvoorbeeld. Lees meer over de voordelen van een cateraar en welke mogelijkheden je hebt!

Voordelen

Bij het organiseren van je Event kun je ervoor kiezen om zelf eten en drinken in te kopen, echter raad ik je aan om een professionele cateraar in te huren. Wanneer je een bedrijf inhuurt regelen zij de voorbereidingen, de service, de spullen en ruimen ze ook alles weer netjes op. Daarnaast nemen ze genoeg eten en drinken mee voor het aantal gasten. , Zo voorkom je ook nog eens verspilling!

Daarnaast is het eten en drinken vaak kwalitatief hoger dan wanneer je dit zelf regelt. En ook niet onbelangrijk; een professioneel bedrijf weet hoe belangrijk hygiëne is wanneer het gaat om eten en drinken.


Mogelijkheden

Wanneer je aan catering denkt kun je veel kanten op. Er zijn tientallen mogelijkheden voor jouw Event. Zorg dat je jouw keuze baseert op de gasten die op jouw Event komen. Een aantal leuke ideeën voor op jouw Event:

  • Vorkjesdiner Bij een vorkjesdiner worden er verschillende gerechtjes op een klein bordje geserveerd met natuurlijk; een vorkje. Zo kun je verschillende kleine gerechtjes (staand) eten.

  • Hapjes met thema Serveer hapjes in een bepaald thema. Denk bijvoorbeeld aan een landenthema: Italiaanse of Franse hapjes of een zoet thema met Valentijnsdag.

  • Nederlandse borrelhap Deze hapjes spreken voor zich. Een oerhollandse borrelplank doet het altijd goed; verschillende soorten kaas, worst, augurken, zilveruitjes en mosterd. Een succes!

  • Zoete catering met koffie en thee Dit is een goede optie voor Events in de ochtend. Koffie, thee en zoete lekkernijen, zoals macarons (met logo).

  • Koek-en-zopie Voor een winters Event is het natuurlijk erg leuk om koek-en-zopie aan te bieden met lekkere warme glühwein, warme chocolademelk en marshmallows in de vuurkorf.

  • Cocktailshakers Wie wordt er niet blij van een heerlijke cocktail? En voor de gasten die met de auto zijn gekomen serveer je natuurlijk een lekkere mocktail.

Meer over Gewoon Pleun

Geef jouw Event uit handen! Gewoon Pleun helpt je daar graag bij. Van begin tot eind zorgt Gewoon Pleun ervoor dat jouw BouwEvent op rolletjes verloopt, van catering en materiaal tot entertainment en marketing.

Pleunie Groen is dé Eventmanager die vastgoed- en bouwbedrijven helpt, om potentiële kopers te interesseren, omwonenden te informeren en kopers te feliciteren, door het organiseren van Events op maat. Pleunie Groen helpt je graag bij het organiseren van jouw BouwEvent.

23 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page