top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverPleunie

BouwEvents in de zomer: bereid je goed voor!

Met de zomer in volle gang, kunnen we heerlijk genieten van het zonnetje. De perfecte periode om jouw BouwEvent te organiseren. Maar zoals we allemaal weten, kan de hitte behoorlijk intens zijn, vooral op bouwplaatsen waar er weinig schaduw is. Als organisatoren het Event is het daarom belangrijk om jezelf en de bezoekers van het Event hier goed op voor te bereiden.Met een aantal simpele maatregelen houd je de bezoekers van jouw Event veilig in het hete weer:


Voldoende hydratatie

Een van de belangrijkste dingen om te doen tijdens hete zomerdagen is voldoende water drinken. Zorg ervoor dat jouw Event voldoende water en andere verkoelende drankjes op voorraad heeft. Deel waterflesjes uit of moedig de bezoekers aan om zelf waterflesjes mee te nemen, die ze op het Event kunnen hervullen. Het is essentieel om gehydrateerd te blijven om uitdroging te voorkomen.


Pro tip: kies voor een ijskraam voor jouw Event. Naast dat dit bij jong en oud in de smaak valt, is het ook de perfecte manier om af te koelen en te hydrateren.


Creëer schaduwrijke gebieden

Bouwplaatsen hebben vaak weinig natuurlijke schaduw. Overweeg daarom om tijdelijke schaduwrijke gebieden te creëren met behulp van partytenten en bijvoorbeeld grote parasols. Zo kunnen de bezoekers en eventueel werknemers de schaduw opzoeken.


Bereid de bezoekers voor

Wordt er voorspeld dat het erg warm gaat worden op de dag van het Event, bereid de bezoekers dan voor. Stuur ze een aanvullende e-mail met daarin de voorspelling van het weer en moedig ze aan om zich voor te bereiden. Zo kunnen ze zonnebrandcrème meenemen en kunnen ze lichte en ademende kleding dragen. Vermeld ook welke maatregelen er op het Event worden genomen (waterflesjes, schaduwplekken, EHBO-post, etc.)


EHBO

Huur een EHBO-team in voor jouw Event, mocht de hitte voor sommige mensen toch te veel worden. Kortom: de veiligheid van de gasten staat centraal op jouw Event. Zorg dat je bent voorbereid op de warme temperaturen en genietvan de zomer! Hulp nodig bij de organisatie van jouw BouwEvent? Neem dan vrijblijvend contact op met Pleunie.


Meer over Gewoon Pleun

Pleunie Groen is dé Eventmanager die vastgoed- en bouwbedrijven helpt om potentiële kopers te interesseren, omwonenden te informeren en kopers te feliciteren, door het organiseren van Events op maat. Pleunie Groen helpt je graag bij het organiseren van jouw duurzame BouwEvent.

10 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page