top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverPleunie

Alles wat je moet weten over een Startbouwborrel

De startbouwborrel is het moment waarop de plannen op papier eindelijk tot leven komen. Het is niet zomaar een viering; het is een viering van vooruitgang, samenwerking en de opwindende stap van concept naar constructie. Wil jij een Startbouwborrel organiseren voor jouw nieuwbouwproject, lees hier alles wat je moet weten. 


Startbouwborrel

Van idee naar actie

De Startbouwborrel is veel meer dan alleen het markeren van het begin van de bouwfase. Het symboliseert de overgang van ideeën naar actie, van visie naar realiteit. Het is een viering van het harde werk en de samenwerking die hebben geleid tot dit moment in het bouwproces.


Locatie en setting

Kies een locatie die de essentie van het bouwproject weerspiegelt. Of het nu op de bouwplaats zelf is of in een nabijgelegen buurthuis, de setting moet gasten een tastbare verbinding met het project bieden. Een bouwplaats heeft vaak een unieke sfeer, waarbij de kopers alvast kennis kunnen maken met de toekomstige locatie van hun huis.


Programma en aankleding

Zorg ervoor dat jouw Event onvergetelijk is voor de kopers. Denk hierbij aan de aankleding (bijvoorbeeld tenten, statafels, etc.), entertainment en catering. Kies daarnaast voor een officieel moment dat de start van de bouw markeert. 


Betrokkenheid

Een Startbouwborrel biedt de gelegenheid om betrokkenheid te creëren bij alle belanghebbenden, van bouwvakkers tot toekomstige bewoners. Zorg voor informatieve presentaties en rondleidingen om iedereen op de hoogte te brengen van de plannen en het bouwproces. Dit draagt bij aan een gevoel van gemeenschap en trots.

Vervolgactiviteiten en updates

Eenmaal begonnen met de bouw is het essentieel om de kopers betrokken te houden. Plan vervolgactiviteiten, zoals regelmatige updates en toekomstige Events om mijlpalen te vieren. Houd de belanghebbenden op de hoogte en betrokken bij het verdere verloop van het project.


Mijlpalen vieren

Naast de Startbouwborrel zijn er gedurende het bouwproces verschillende mijlpalen te vieren. Het bereiken van het hoogste punt, de oplevering en andere belangrijke fasen kunnen allemaal aanleiding geven tot de organisatie van een Event

Genoeg redenen om een Startbouwborrel te organiseren! Ik neem het graag voor je uit handen. Benieuwd wat ik kan betekenen voor jouw bedrijf, neem dan vrijblijvend contact op. 


Meer over Gewoon Pleun

Pleunie Groen is dé Eventmanager die vastgoed- en bouwbedrijven helpt om potentiële kopers te interesseren, omwonenden te informeren en kopers te feliciteren, door het organiseren van Events op maat. Pleunie Groen helpt je graag bij het organiseren van jouw BouwEvent.


2 weergaven0 opmerkingen

תגובות


bottom of page