top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverPleunie

Schrijf deze data in jouw agenda: kalender voor ná de bouwvak 2020!

Ondanks dat je nu even heerlijk kunt genieten van de bouwvak heb ik een aantal data voor jou opgeschreven die belangrijk zijn om te onthouden voor na de bouwvak. Deze data zijn sowieso handig om in je achterhoofd te houden, en deze data kunnen tegelijkertijd ook een reden zijn voor een Event! Wij hebben een aantal inhaakmomenten uitgekozen met daarbij een pitch voor misschien jouw volgende Event.


En je weet, indien je op zoek bent naar een Eventmanager voor in de bouw… Gewoon Pleun helpt jou graag!


SEPTEMBER


1 september: Duurzame Dinsdag


De eerste dinsdag van september is Duurzame Dinsdag. Een bijzondere dag waarop duurzame ideeën en initiatieven een podium krijgen in politiek Den Haag. Het kabinet neemt op deze dag de Duurzame Dinsdag-koffer in ontvangst met honderden duurzame ideeën en initiatieven uit alle hoeken van onze samenleving. De meest duurzame, innoverende en onderscheidende ideeën en initiatieven maken kans op prijzen en de mogelijkheid om het idee of initiatief een extra impuls te geven. Meer informatie vind je hier.


EVENT PITCH: Zijn jullie als bedrijf duurzaam bezig? Laat dit dan ook zien aan de buitenwereld. Neem iedereen mee in de dagelijkse ontwikkelingen die nu duurzaam moeten worden opgelost. Organiseer een duurzaam Event waarbij je jouw medewerkers bedankt voor hun ideeën en hulp in het verduurzamen van het bedrijf.26 september: Burendag


Burendag wordt ieder jaar op de 4e zaterdag in september gevierd en is een initiatief van Douwe Egberts en het Oranje Fonds. Burendag is een dag waarop de buurt gezellig samenkomt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. In 2020 vieren we Burendag op 26 september. Dit jaar is Burendag wel net iets anders dan anders; we houden voldoende afstand en we vieren het op een veilige manier, voor de deur! Meer informatie vind je hier.


EVENT PITCH: Ontmoet-je-buren-borrel op Burendag! Perfect voor bij een nieuwbouwproject! Burendag is een perfect moment om een ontmoet-je-buren-borrel te organiseren. Op deze dag kunnen de buren kennis met elkaar maken. Leuk voor de wijk en ook een pluspunt vanuit jouw organisatie!


OKTOBER


1 oktober: Dag van het familiebedrijf


De Dag van het Familiebedrijf is een Dag die is georganiseerd door het IFB (het instituut voor familiebedrijven). Familiebedrijven staan vaak voor stabiliteit en vertrouwen. Wat is nu precies de kracht van het familiebedrijf? Op 1 oktober proberen de organisatoren daar via een gevarieerd programma antwoord op te geven.


EVENT PITCH: Heb jij een echt familiebedrijf? En ben jij zo trots als een pauw? Dan is dit een perfect moment om een Event te organiseren en het bedrijf extra in het zonnetje te zetten. Bedank werknemers, klanten en iedereen die het familiebedrijf heeft helpen groeien tot waar het nu is.


NOVEMBER


11 november: Dag van de vrachtwagenchauffeur


10 juni 2021 (verzet vanwege Corona) is de volgende Dag van de Vrachtwagenchauffeur. Hoogste tijd om alle vrachtwagenchauffeurs in het zonnetje te zetten. Want zonder deze hardwerkende mannen en vrouwen komen al die levensmiddelen, bouwmaterialen, pakketten, kleding en bestellingen nergens aan. Lees hier meer.


EVENT PITCH: Je kunt een handje helpen chauffeurs opnieuw in het zonnetje te zetten: bosje bloemen, koffie met een taartje bij lossen van de vracht, leg de rode loper uit, verrassingslunch onderweg, schouderklopje bij de uitgang, alles kan. Jij kan invullen hoe je dat voor je ziet. Maar als doel: een onvergetelijke dag voor al die vrachtwagenchauffeurs. Samen maken we er een feestje van!


DECEMBER


18 december: Foute kersttruiendag


Trek een foute kersttrui aan en zorg dat iedereen die je kent je kerstdaad opvolgt. We vinden je al een held dat je een foute kersttrui draagt, maar: een echte held verzamelt geld! Dus kom in actie voor kinderen in nood en help mee! Uiteindelijk gaat Save the Children’s Foute Kersttruiendag erom dat zo veel mogelijk helden in foute kersttrui samen geld inzamelen voor kinderen in nood! Samen kunnen we een verschil maken!


EVENT PITCH: Help mee en zorg voor ‘awareness’ voor deze dag. Laat iedereen een foute kersttrui aandoen op 18 december en ondersteun tegelijkertijd het goede doel: Save the Children. Je kunt je hier al gemakkelijk aanmelden en een gratis inspiratiepakket ontvangen.Hebben jullie nog meer leuke ideetjes op een speciale datum? Laat het mij weten dan voeg ik dit toe aan de kalender!


Hulp nodig bij het organiseren van een Event? Of gast zijn op jouw eigen Event…. Neem contact met mij op. Ook leuk volg mij op Linkedin, Facebook en/of Instagram.


28 weergaven0 opmerkingen
bottom of page