EVENTS

Over het algemeen zijn bouwEvents niet heel anders dan een ander bedrijfsEvent, alleen kent de bouw verschillende viermomenten en stappen in het proces van een nieuwbouwproject die extra aandacht verdienen... de informatiebijeenkomst om de buurt en potentiële kopers te informeren en interesseren, de startbouw, het hoogste punt (PANNENBIER voor de bouwlieden), de aanvang van de bouwvak, het feestelijke moment van de oplevering of een ontmoet-je-buren-borrel.


Zo'n Event duurt doorgaans 1 dag(deel), maar de organisatie, tijd en energie die aan zo'n dag voorafgaan en de nazorg kosten net zoveel. 

Ik neem alles uit handen. Wel zo relaxt!

& grand Event

GRAND EVENT bevat alles om jouw gave Event tot een succes te maken. Gewoon Pleun verzorgt alle stappen in het proces, van een brainstorm tot de coördinatie op het Event zelf en alles wat erbij hoort, zoals de communicatie & PR, inkoop van personeel & materiaal en de nazorg; facturatie aan leveranciers en de evaluatie.

Jij wordt op de hoogte gehouden van alle voorbereidingen, bemoeit je met de organisatie zoveel je wilt (of niet) en kunt netwerken en genieten op het Event zelf.

Dit is waar Gewoon Pleun voor staat!

& er is MORE

2019 by Gewoon Pleun Hoofddorp